'Tholen stroomt helemaal vol, dus berg je maar'

'Tholen stroomt helemaal vol, dus berg je maar'
'Tholen stroomt helemaal vol, dus berg je maar' © Omroep Zeeland
De vloggers gingen onder meer op bezoek bij landschapscamping Kruytenburg in Poortvliet, Stavenisse en het Wegwijslokaal in Sint-Maartensdijk en de veiling in Sint-Annaland voor een Thoolse streekproductenveiling. Voor morgen staat er nog een nattelaarzentocht over de schorren en slikken op het programma, en een bezoek aan het Roosevelt Informatiecentrum. De afsluiting is een stadswandeling door Tholen.
Vloggers: 'Tholen is prachtig!'
De organisatoren zijn ervan overtuigd dat het gaat werken. "Ik denk dat ze bij elkaar wel meer dan 100-duizend fans hebben", zegt Martine Ridderhof, zelf een Zeeuwse vlogger, maar vandaag de begeleider van de bezoekers. "Zeker als je Instagram en Facebook mee rekent en de bezoekers van hun websites. Dus al die aandacht gaat Tholen zeker helpen."

Tholen stroom vol

Een van de vloggers weet zeker dat het bezoek aan Tholen vruchten gaat afwerpen. "Ik heb zo het gevoel dat het zijn ding gaat doen ja", zegt vlogger Francine. "Zeker als we straks allemaal ons werk gedaan hebben met alle filmpjes en blogs. Tholen stroomt helemaal vol, dus berg je maar."
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>