Volg de Kustmarathon bij Omroep Zeeland

Met de start van de Ladiesrun in Zoutelande met ruim duizend hardlopende vrouwen, wordt morgen de zeventiende editie van het Kustmarathonweekend ingeluid. Wil je weten en volgen wat er allemaal gebeurt tijdens het sportiefste weekend in Zeeland, dan moet je bij Omroep Zeeland zijn.

Wandelaars Kustmarathon op de Oosterscheldekering (foto: Omroep Zeeland)

Loop je zelf niet mee en wil je liever lekker thuis de hardlopers en wandelaars zien zwoegen? Dat kan. Zet zaterdag om 14.00 uur je televisie aan en volg de eindstrijd van de koplopers. Zie wie als eerste over de FinishLein in Zoutelande komt. Als de wedstrijd is beslist, richten we ons in onze televisie-uitzending op al die andere Zeeuwen die tijdens de marathon proberen om zo snel mogelijk binnen te komen.

Lees ook:

Zondag schakel je ook om 14.00 uur Omroep Zeeland in om de vele wandelaars te volgen. Wij staan langs het parcours en in Zoutelande vangt presentator Jan-Jaap Corré de wandelaars op.

Radio: live verslag van de wedstrijd

Sta je langs het parcours je partner, vriendin of buurman aan te moedigen, volg ons dan op de radio. Onze verslaggevers houden je op de radio op de hoogte van alles wat er tijdens de wedstrijd gebeurt. Op zondag doen wij vanaf 12.00 uur verslag op de radio over de wandelaars en hun supporters.

Volg ons liveblog

Wil je nog meer zien van het Kustmarathonweekend dan volg je ons liveblog op de website. Hier komt werkelijk alles voorbij: je vindt er foto's en filmpjes tv-uitzendingen, steunbetuigingen. En heb je er dan nog geen genoeg van, dan kan je ook nog onze Facebookpagina Lopen in Zeeland in de gaten houden.

Meer over dit onderwerp:
omroep zeeland kustmarathon
Deel dit artikel:

Reageren