Hoek heeft wat goed te maken tegen DOVO

Een goed gesprek en een analyse over de slechte eerste helft tegen VVSB moeten ervoor zorgen dat Hoek morgen tegen DOVO goed voor de dag komt. Trainer Lieven Gevaert heeft er vertrouwen in. "De spelers hebben goed gereageerd".

Lieven Gevaert in discussie met de arbitrage tijdens het duel van Hoek tegen VVSB (foto: Orange Pictures)

"We hebben de manco's van afgelopen zaterdag besproken", vertelt Gevaert.

Scherper beginnen

Hoek verloor zaterdag van VVSB met 3-2 nadat de Zeeuws-Vlaamse ploeg slecht uit de startblokken kwam. Na een klein half uur spelen stond Hoek al met 3-0 achter. "We hebben beelden laten zien en die samen geanalyseerd."

Volgens Gevaert ging het onder meer om omschakeling na balverlies, maar ook om een mentaal gedeelte. "Dat we scherper aan de wedstrijd beginnen."

Derde Divisie A

stand
1. Sparta Nijkerk 5-15
2. Harkemase Boys 6-14
3. DVS'33 6-13
4. Hoek 6-12
12. DOVO 5-4

Morgen krijgt Hoek kans op revanche. Dan speelt de club in de Derde Divisie tegen DOVO uit Veenendaal, de nummer twaalf van de ranglijst.

Langer afwezig

Hoek speelt zonder verdediger Gert-Jan van Leiden. "Gert-Jan laat zich opereren aan zijn schouder en is langere tijd uitgeschakeld. Ik verwacht hem pas na de winterstop terug", zegt Gevaert.

Abdoe Abdenbi en Seppe Vereecke spelen met Hoek 2 om wedstrijdritme te houden.

Hoek-DOVO begint zaterdag om 14.30 uur op Sportpark Denoek. Het wedstrijdverloop is te volgen via twitter @omroepzldsport en via Teletekst. Een samenvatting van de wedstrijd zie je zondag op TV in Omroep Zeeland Sport (vanaf 18.10 uur) en zaterdag op deze site.

Meer over dit onderwerp:
voetbal DOVO hsv Hoek Lieven Gevaert
Deel dit artikel:

Reageren