Winnend Kloetinge blijft op titelkoers

Kloetinge heeft de wedstrijd tegen Oranje Wit met 3-1 gewonnen. Halverwege keek Kloetinge nog tegen een 0-1 achterstand aan, maar na rust wist Kloetinge de zege naar zich toe te trekken.

Trainer Marcel Lourens van Kloetinge (foto: Ron Quinten)

Kloetinge en Oranje Wit maakten er een slechte wedstrijd van, waarin Kloetinge in tien minuten tijd drie keer scoorde, en dat was genoeg om de overwinning binnen te halen. In de eerste helft kwamen de Bevelanders op achterstand door een doelpunt na vijfendertig minuten van Mike Langerak. Dat betekende ook de ruststand. Een blessure voor Lionel Fitsch betekende een tegenvaller voor Kloetinge. Hij moest gewisseld worden, maar dat was voor Kloetinge het moment om de achterstand om te buigen in een overwinning, want door Valentijn van Keulen en twee keer Huib van Hecke werd het 3-1. Daar bleef het bij, het betekende tevens de eindstand.

Ongeslagen

Kloetinge behoudt door deze overwinning de honderd procent score. De ploeg van trainer Marcel Lourens heeft na drie wedstrijden de koppositie met negen punten.

Scoreverloop

0-1 Mike Langerak (35)

1-1 Valentijn van Keulen (54)

2-1 Huib van Hecke (58)

3-1 Huib van Hecke (60)

Opstelling Kloetinge

Mitchell Braafhart, Klaas van Hecke, Jeroen de Jonge, Jaap Esser (Daan Esser/46), Ruben Wijkhuijs, Roy Mulder (Huub Wolters/80), Lionel Fitsch (Ronaldo Meijer/52), Valentijn van Keulen, Huib van Hecke, Thijs van den Dries, Xander van der Poel

Meer over dit onderwerp:
voetbal zuid-beveland vv kloetinge
Deel dit artikel:

Reageren