Terneuzense Boys pakt eerste zege van het seizoen

Terneuzense Boys heeft de eerste punten van het seizoen gepakt; op eigen veld werd middenmoter Almkerk met 3-0 verslagen. Miroslav Peric, Douwe Zeegers en Sander Oonk scoorden de treffers die de ploeg van Hubert van den Hemel van de laatste plaats af hielpen.

Terneuzense Boys pakt de eerste overwinning van het seizoen (foto: Harry Brouns)

Terneuzense Boys begon met dezelfde elf als vorige week, toen met 3-0 verloren werd bij SVL. De thuisploeg had dit seizoen nog geen treffer mogen vieren, maar opende de score na iets meer dan een kwartier spelen; Miroslav Peric, vorig seizoen goed voor twintig treffers in de 2e klasse, verzilverde een strafschop. De rest van de eerste helft kabbelde zonder noemenswaardige momenten voort, beide teams creëerden weinig kansen.

Na rust gooide Terneuzense Boys de schroom van zich af en zagen de toeschouwers onder andere een hoogstandje van Douwe Zeegers. Zeegers wipte eerst de bal over zijn directe tegenstander en maakte fraai af met een lobje over de keeper, die aan de grond genageld stond. Het was nog niet op voor de thuisploeg, invaller Sander Oonk zette de eindstand op het bord door een lage voorzet van Faasse binnen te tikken.

Dankzij de zege verlaat Terneuzense Boys de laatste plaats op de ranglijst. Volgende week gaat het op bezoek bij Montfoort.

Scoreverloop

1-0 Peric (pen/18)
2-0 Zeegers (76)
3-0 Oonk (83)

Opstelling Terneuzense Boys

Antonie Notte, Wouter Faasse, Sander Overbeeke, Ewoud van Troost (Thiemo Moes/76), Niek Hamelink, Bart Gort, Justin van Rossem, Douwe Zeegers, Dangelo Martien (Sander Oonk/73), Bart van Fraeijenhove (Jesper Cornelissen/62), Miroslav Peric

Deel dit artikel:

Reageren