GOES gaat hard onderuit bij ODIN '59

Na een veelbelovend begin ging derdedivisionist GOES vanmiddag hard onderuit op bezoek bij ODIN '59. In Heemskerk verloor de ploeg van trainer Ruud Pennings met 5-1.

Steve Schalkwijk snelt met de bal in de hand terug naar de middenstip (foto: René van der Vliet)

Even leek het nog een mooie middag te worden voor GOES. Aanvaller Steve Schalkwijk had voor rust al een mooie kans gehad en in de 39e minuut zette hij de Bevelandse formatie op voorsprong. De spits kreeg de bal net buiten de zestien aangespeeld, draaide zichzelf vrij en zijn schot in de linkeronderhoek was onhoudbaar voor de keeper.

De vreugde was echter van korte duur. Pal voor de theepauze maakte Thom de Vries de gelijkmaker. De 53e minuut bleek het breekpunt in de wedstrijd. Doelman Brian Meulmeester moest na een overtreding buiten de zestien van het veld. Daarna liep de score snel hoog op.

Sietse Brandsma scoorde de 2-1 na een lange bal vanaf het middenveld. Thom de Vries benutte vervolgens vanaf de stip zijn tweede van de dag. Jason Halman en Jurjen Dikker bepaalden de eindstand op 5-1.

GOES heeft na zeven duels slechts vier punten en staat daarmee op de een na laatste plaats in de derde divisie.

Scoreverloop

0-1 Steve Schalkwijk (39)
1-1 Thom de Vries (44)
2-1 Sietse Brandsma (58)
3-1 Thom de Vries (66)
4-1 Jason Halman (80)
5-1 Jurjen Dikker (90)

Bijzonderheden

Doelman Meulmeester krijgt rood in de 53e minuut

Opstelling GOES

Brian Meulmeester, Jelle Klap, Sherief Tawfik, Jarreau Manuhuwa ,Jop Dekker (Mart de Kroo/81), Ruben Hollemans, Hiep Nguyen (Lorenzo Hoekman/54), Tim de Winter, Steve Schalkwijk, Daniel Wissel, Sylvio Hage (Ruben Besuijen/81)

Meer over dit onderwerp:
voetbal vv GOES
Deel dit artikel:

Reageren