Vlissingen wacht na drie wedstrijden nog altijd op eerste zege

Zondag eersteklasser VC Vlissingen heeft ook de derde wedstrijd van het seizoen niet in winst omgezet. De degradant uit de hoofdklasse kwam in eigen huis niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Den Hoorn. Door dit resultaat staat de ploeg van Kevin Hollander op de twaalfde plaats.

Vlissingen wacht na drie wedstrijden nog altijd op eerste zege (foto: Paul ten Hacken)

Spelbeeld

Vlissingen was in de eerste helft de iets betere partij, maar had het lastig tegen de bezoekers uit Zuid-Holland. Thomas de Rijke zorgde voor het nodige gevaar, maar tot grote kansen leidde het niet. In het tweede bedrijf ging de thuisploeg op zoek naar de zege, maar verder dan een goede mogelijkheid voor De Rijke kwam Vlissingen niet.

Matige start

Vlissingen speelde de eerste wedstrijd van het seizoen met 3-3 gelijk tegen TAC'90 en verloor vorige week met 1-0 van DHC. Door het gelijkspel tegen Den Hoorn heeft de Walcherse formatie na drie duels slechts twee punten verzameld.

Opstelling Vlissingen
Matthew Lentink, Jiri van den Hemel, Shannon Braafhart, Milton Roemeratoe, Renzo Roemeratoe, Quincy Gooding, Etienne Mallie, Nicky van Merriënboer (Saïd Bouzambou/68), Mourad Azzanagui (Joran Maliepaard/78), Josimar Pattinama (Geraldi Geerman/88), Thomas de Rijke

Meer over dit onderwerp:
Walcheren Voetbal VC Vlissingen
Deel dit artikel:

Reageren