Vlissingen zet verkeersregelaars in om overlast te verminderen

Vlissingen zet verkeersregelaars bij de Kenniswerf in om te voorkomen dat verkeershinder ontstaat. Door werkzaamheden aan de Veerhavenweg, stroomden gisterochtend en gistermiddag omliggende wegen en omleidingsroutes vol.

Werkzaamheden Veerhavenweg (foto: Gemeente Vlissingen)

Gisteravond zijn ook verkeerslichten bij de Keersluisbrug uitgezet om het verkeer op de omleidingsroute sneller door te laten stromen.

Sinds gisterochtend is de Veerhavenweg afgesloten voor het verkeer. De komende week worden nieuwe wegen en een rotonde aangesloten op de A58. Het verkeer richting de Kenniswerf wordt omgeleid via de Sloeweg, Nieuwe Vlissingseweg en Prins Hendrikweg. Het verkeer richting het bedrijventerrein aan de Poortersweg moet omrijden via de A58, afslag Ritthem, N662 en Marie Curieweg.

Omleidingsroutes rond Veerhavenweg (foto: Gemeente Vlissingen / Google)

In een video op YouTube leggen wethouder John de Jonge en projectleider Raymond Versloot uit dat verkeershinder niet te vermijden is als de nieuwe wegen op de A58 worden aangesloten. Volgende week wordt minder verkeershinder verwacht, omdat het dan herfstvakantie is. Zaterdagavond 19 oktober kan het verkeer over de nieuwe wegen en rotonde rijden.

Meer over dit onderwerp:
Vlissingen Veerhavenweg
Deel dit artikel:

Reageren