Hoek scoort erop los in Barendrecht

Karim Bannani is dolblij met zijn treffer tegen Barendrecht
Karim Bannani is dolblij met zijn treffer tegen Barendrecht © Orange Pictures
Al na ruim een kwartier stond Hoek op een riante 0-3 voorsprong. Eerst scoorde Jonathan Constansia via een mooie boogbal de 0-1, na een assist van spits Ruben de Jager. Vervolgens schoot Karim Bannani na een actie van De Jager vanaf de rand zestien meter binnen. En met precies vijftien minuten op de klok vond De Jager zelf het net, vanuit een scrimmage.
Na de stormachtige openingsfase deed Hoek - dat deze keer weer met verdedigende middenvelder Steven Smulder in de basis begon - het even wat rustiger aan. Grote kansen bleven voor rust verder uit.

Tweede helft

Na een wat rumoerige openingsfase van de tweede helft met een opstootje en een bal op de paal van Barendrecht, nam Hoek het heft weer in handen. In de 64e minuut was het opnieuw raak voor de bezoekers. Na een voorzet van de net ingevallen Francis Kabwe Manengela kopte Rik Impens de 0-4 binnen.
Na acht duels heeft Hoek vijftien punten. Meedraaien in de top van de Derde Divisie is het doel, om zodoende de play-offs te bereiken met promotie naar de Tweede Divisie als inzet. Voorafgaand aan het duel tegen Barendrecht gaf coach Gevaert al aan dat het vertrouwen bij de groep - ondanks de twee eerdere competitienederlagen - groot was. Dat vertrouwen zal na vandaag ongetwijfeld alleen maar verder zijn toegenomen.

0-1 Jonathan Constansia (10)
0-2 Karim Bannani (13)
0-3 Ruben de Jager (15)
0-4 Rik Impens (64)