Kloetinge ziet winstreeks stranden bij Papendrecht

Eersteklasser Kloetinge heeft de uitwedstrijd tegen Papendrecht met 1-1 gelijkgespeeld. De ploeg van trainer Marcel Lourens begon goed aan de wedstrijd en kwam via Daan Esser op een 1-0 voorsprong. Deze voorsprong kon Kloetinge echter niet vasthouden waardoor de Bevelandse club de wedstrijd met 1-1 gelijkspeelde.

Daan Esser juicht na een treffer voor Kloetinge (foto: Ron Quinten)

Kloetinge nam het voortouw in de eerste helft en creëerde veel kansen. Toch scoorde de ploeg van trainer Marcel Lourens pas na een halfuur spelen op een 0-1 voorsprong nadat Daan Esser de bal in de rebound binnen schoot.

De Zeeuwse eersteklasser was de hele wedstrijd de bovenliggende partij maar kon de kansen niet afmaken. Ondanks de gemiste kansen leek de ploeg op weg naar de vierde overwinning op rij. In de slotfase kreeg Kloetinge echter een klap te verduren toen Jay Luciano naar binnen trok om de bal in de verre hoek achter keeper Mitchell Braafhart te schieten.

Door het gelijke spel ziet Kloetinge de winstreeks van drie achtereenvolgende zeges stranden bij Papendrecht. Kloetinge blijft nog wel meedoen voor de bovenste plekken, maar moet voorlopig afscheid nemen van de bovenste plaats.

Scoreverloop

0-1 Daan Esser (28)
1-1 Jay Luciano (85)

Opstelling Kloetinge

Mitchell Braafhart, Klaas van Hecke (Martijn de Goffau/77), Jeroen de Jonge, Thijs van den Dries, Marijn Wijkhuijs (Timo Jansen/81), Roy Mulder, Ronaldo Meijer, Valentijn van Keulen (Luuk van Vossen/65), Huib van Hecke, Daan Esser, Xander van der Poel

Meer over dit onderwerp:
voetbal VV Kloetinge
Deel dit artikel:

Reageren