Terneuzense Boys lijdt zware nederlaag bij Montfoort'19

Terneuzense Boys heeft de overwinning op Almkerk geen goed gevolg kunnen geven. Op bezoek bij Montfoort'19 had het weinig kansen en keek het al in de eerste helft tegen een 3-0 achterstand aan. Na rust scoorden beide ploegen éénmaal waarmee de 4-1 eindstand werd bereikt. Justin van Rossem scoorde de enige Zeeuwse treffer.

Flinke nederlaag Terneuzense Boys bij Montfoort (foto: Harry Brouns)

Terneuzense Boys, dat voor de derde week op rij met dezelfde elf namen startte, keek al vroeg tegen een achterstand aan; Roel Schirra kwam van de rechterkant naar binnen en schoot met links in de korte hoek binnen. De tweede treffer voor de thuisploeg leidde bij Terneuzense Boys tot grote vraagtekens; in eerste instantie reageerde de scheidsrechter niet op het vlagsignaal voor buitenspel, uit de corner die op de Montfoort-kans volgde werd keeper Antonie Notte gehinderd. Wederom floot de scheidsrechter niet en Don Mimpen kon binnentikken. Nog voor rust viel de 3-0, Jort van Geffen was als snelste bij een bal die niet goed werd weggewerkt en passeerde Notte.

Na een kwartier in de tweede helft greep trainer Van den Hemel in; hij gebruikte alledrie zijn wissels in één keer. Cornelissen, Moes en Oonk vervingen Zeegers, Van Troost en Hamelink. Een goal van Justin van Rossem was het enige hoogtepunt voor de bezoekers, hij scoorde een fraaie volley uit een voorzet van Dangelo Martien. Vlak voor tijd bepaalde Jort van Geffen met zijn tweede treffer van de dag de eindstand op 4-1.

Door de nederlaag blijft Terneuzense Boys in de onderste regionen van de 1e klasse C bungelen. Volgende week wacht een thuiswedstrijd tegen Heerjansdam.

Scoreverloop

1-0 Roel Schirra (9)
2-0 Don Mimpen (32)
3-0 Jort van Geffen (44)
3-1 Justin van Rossem (72)
4-1 Jort van Geffen (87)

Opstelling Terneuzense Boys

Antonie Notte, Wouter Faasse, Sander Overbeeke, Ewoud van Troost (Thiemo Moes/60), Niek Hamelink (Sander Oonk/60), Bart Gort, Justin van Rossem, Douwe Zeegers (Jesper Cornelissen/60), Dangelo Martien, Bart van Fraeijenhove, Miroslav Peric

Deel dit artikel:

Reageren