Uitslagen amateurvoetbal 13 oktober

In de eerste klasse wacht VC Vlissingen nog altijd op de eerste seizoenszege. De ploeg van Kevin Hollander speelde in Capelle aan den Ijssel niet verder dan een 3-3 gelijkspel tegen CVV Zwervers. In de derde klasse pakte Philippine voor het eerst dit seizoen de volle buit door met 7-3 te winnen van Steenbergen.

Uitslagen amateurvoetbal (foto: Omroep Zeeland)

1e klasse B

Vlissingen speelt met 3-3 gelijk op bezoek bij CVV Zwervers. De ploeg van Kevin Hollander kwam al snel met 0-2 voor door twee vroege goals van Thomas de Rijke, maar gaf de voorsprong alsnog uit handen.

3e klasse A

Promovendus STEEN verliest in eigen huis met 0-1 van MOC'17 en staat door de nederlaag op de voorlaatste plaats. Philippine wint voor het eerst dit seizoen en scoort zelfs zeven keer op eigen veld tegen hekkensluiter Steenbergen,

4e klasse A

Groede wint de streekderby van Oostburg en verdedigt daarmee de koppositie. In de onderste regionen boekt Biervliet drie belangrijke punten door Koewacht met 0-5 opzij te zetten.

5e klasse A

Titelaspirant Vogelwaarde boekt een degelijke 0-2 zege op bezoek bij Corn Boys en blijft bovenin meedoen. Hoofdplaat is nog altijd puntloos na een 4-0 nederlaag bij NVS.

Meer over dit onderwerp:
Zeeland algemeen Uitslagenbericht
Deel dit artikel:

Reageren