Vuurspuwers, operazangers en toneelspelers nemen Ovezande over

Vuurspuwers, operazangers en toneelspelers nemen Ovezande over
Vuurspuwers, operazangers en toneelspelers nemen Ovezande over © Omroep Zeeland
Vuurballen, springende acteurs en muziek
Vriendinnen Eve en Eline uit Renesse vinden het maar wat leuk, al dat theater op straat. "Het is echt cool", zegt Eline Frank stralend. "Overal zie je optredens. En mensen doen bijzondere dingen, zoals omhoog springen." Vriendin Eve knikt instemmend. "En het is ook heel goed voor je om buiten te zijn. En natuurlijk is het gewoon heel leuk om te zien allemaal."
Stenzel en Kivits treden op met een combinatie van zang, muziek en droge humor
Stenzel en Kivits treden op met een combinatie van zang, muziek en droge humor © Omroep Zeeland
Sinds een paar jaar hoort de straattheaterdag bij Klomppop en inmiddels komt een vaste schare fans er speciaal voor naar Ovezande. "Mijn vrouw en dochter kwamen al jaren naar Klomppop", zegt een enthousiaste bezoeker. "De laatste jaren ga ik ook mee en ik kom echt voor het theater." "Dat komt omdat het elk jaar toch weer net anders is", vult zijn dochter aan. "Het blijft leuk."
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>