Goals Van Drongelen bij zege Jong Oranje op Noorwegen

In de uitwedstrijd nam verdediger Van Drongelen de eerste en de laatste goal voor zijn rekening. © Orange Pictures
Van Drongelen speelde met Jong Oranje in vijf dagen twee wedstrijden voor de EK-kwalificatie. Na de 4-2 overwinning op Portugal van afgelopen vrijdag kenden de Nederlandse talenten vanavond weinig problemen tegen Noorwegen. Voor rust scoorde Van Drongelen de 0-1 door een corner binnen te tikken. In de tweede helft scoorden eerst Calvin Stengs en Dani de Wit, waarna Van Drongelen met een hard schot de 0-4 eindstand op het bord bracht. Door de overwinning is Nederland met 9 punten uit drie wedstrijden koploper in poule 7.