Goals Van Drongelen bij zege Jong Oranje op Noorwegen

Voetballer Rick van Drongelen uit Axel heeft een hoofdrol gespeeld in de wedstrijd van Jong Oranje tegen de leeftijdsgenoten uit Noorwegen. In de uitwedstrijd die Nederland met 0-4 won nam verdediger Van Drongelen de eerste en de laatste goal voor zijn rekening.

In de uitwedstrijd nam verdediger Van Drongelen de eerste en de laatste goal voor zijn rekening. (foto: Orange Pictures)

Van Drongelen speelde met Jong Oranje in vijf dagen twee wedstrijden voor de EK-kwalificatie. Na de 4-2 overwinning op Portugal van afgelopen vrijdag kenden de Nederlandse talenten vanavond weinig problemen tegen Noorwegen. Voor rust scoorde Van Drongelen de 0-1 door een corner binnen te tikken. In de tweede helft scoorden eerst Calvin Stengs en Dani de Wit, waarna Van Drongelen met een hard schot de 0-4 eindstand op het bord bracht. Door de overwinning is Nederland met 9 punten uit drie wedstrijden koploper in poule 7.

Terug naar Duitsland

Van Drongelen keert nu weer terug naar zijn Duitse club HSV, waar de resultaten ook goed zijn. De club is koploper in de Tweede Bundesliga en speelt aanstaande maandag de uitwedstrijd tegen nummer drie Arminia Bielefeld.

Meer over dit onderwerp:
Axel Rick van Drongelen Jong Oranje
Deel dit artikel:

Reageren