Emma Heesters grijpt MTV Award voor aanstormend talent

Emma Heesters uit 's-Gravenpolder is het grootste muzikale talent van Nederland van dit jaar. Dat vindt in ieder geval MTV. Vandaag werd bekend dat Heesters de MTV Push Award voor aanstormend talent heeft gewonnen.

Emma Heesters (foto: Omroep Zeeland)

Heesters is bekend geworden op YouTube. Daar heeft ze in vijf jaar tijd meer dan een miljoen abonnees op haar kanaal weten te vergaren. De laatste weken heeft ook het grote publiek haar leren kennen door haar deelname aan het tv-programma De Beste Zangers.

Internationaal succes

De jury looft Heesters om haar deelname in het tv-programma en denkt dat ze internationaal door kan breken. "Ze wist zichzelf staande te houden tussen de gevestigde namen en scoorde direct haar eerste hit met Pa Olvidarte. Haar sound is uniek en past enorm bij de huidige popcultuur in Nederland - met potentie voor succes internationaal."

Na de afleveringen van de Beste Zangers werd Heesters overladen met huwelijksaanzoeken, liet de zangeres weten aan Omroep Zeeland. Ook Davina Michelle, die vorig jaar meedeed aan het programma, is vol lof over Heesters. "Haar stem heeft veel weg van het warme, volle en zachte geluid van de Amerikaanse zangeres Ariana Grande. Dat vind ik heel erg mooi. Ik hoop dat ze met haar deelname ook net als ik loskomt van YouTube en dat ze ook echt kan gaan optreden en laten zien wat ze in haar mars heeft."

Lees ook:

Meer over dit onderwerp:
Emma Heesters MTV Awards
Deel dit artikel:

Reageren