Terneuzense Boys ten onder tegen LRC

Terneuzense Boys onderuit tegen LRC in Leerdam
Terneuzense Boys onderuit tegen LRC in Leerdam © Harry Brouns
De thuisploeg kwam na een halfuur spelen op een 1-0 voorsprong door een treffer Ferry Meijdam. Het was tekenend voor de middag die Terneuzense Boys zou beleven want negen minuten later werkte Sander Overbeeke een voorzet van LRC achter zijn eigen doelman Antonie Notte.
In de tweede helft leken de Zeeuws-Vlamingen het achterin beter dicht te houden. Toch zag Terneuzense Boys dat LRC op een 3-0 voorsprong kwam nadat Dangelo Martien een overtreding in het strafschopgebied maakte. Arwin van Soest benutte de strafschop en zorgde zo voor de 3-0 eindstand.
Door de nederlaag blijft Terneuzense Boys steken op de voorlaatste plaats met slechts twee punten voorsprong op Nivo Sparta.

1-0 Ferry Meijdam (31)
2-0 Sander Ooverbeeke (40/ed)
3-0 Arwin van Soest (69/pen)