Impens leidt Hoek langs ONS Sneek

Hoek heeft op eigen veld met 4-0 gewonnen van hekkensluiter ONS Sneek. De Zeeuws-Vlaamse ploeg blijft bovenin meedraaien in de Derde Divisie A van het amateurvoetbal.

Rik Impens speelde een belangrijke rol bij Hoek. Hij stond met twee treffers aan de basis van de zege op de ploeg uit Friesland. Vlak voor rust kwam op 1-0 door een treffer van Impens en na rust zette de Belgische aanvoerder Hoek op 2-0.

Daarmee leek de overwinning in veilige haven en kon trainer Lieven Gevaert wisselen met het oog op de bekerwedstrijd van komende dinsdag tegen de profs van PEC Zwolle.

Invaller Francis Kabwe Manengela kende een goede invalbeurt. De aanvaller scoorde twee doelpunten in een kort tijdsbestek en bepaalde de eindstand op 4-0.

Hoek speelde een slordige wedstrijd en gaf ook kansen weg aan hekkensluiter ONS Sneek.

Hoek blijft in de stand op de tweede plaats staan, met evenveel punten als koploper Sparta Nijkerk. Hoek heeft twee duels

Scoreverloop

1-0 Rik Impens (37)
2-0 Rik Impens (63)
3-0 Francis Kabwe Manengela (79)
4-0 Francis Kabwe Manegela (80)

Opstelling Hoek

Jordi de Jonghe, Fabian Wilson, Alexander Embrechts, Roycel James, Karim Bannani, Reguillo Vandepitte, Steven Smulder (Sepp Vereecke/69), Erwin Franse (Francis Kabwe Manengela/59), Rik Impens (Abdoe Abdenbi/76), Jonathan Constansia, Robin Nelis

Rik Impens kopt Hoek op een 1-0 voorsprong (foto: P. Maljaars)

Meer over dit onderwerp:
voetbal Rik Impens hsv Hoek ONS Sneek
Deel dit artikel:

Reageren