Uitslagen amateurvoetbal zondag 3 november

VC Vlissingen wist vandaag niet te winnen op bezoek bij Spartaan'20. Door een treffer van Etienne Mallie kwam de ploeg van Kevin Hollander nog wel op voorsprong, maar zag de thuisploeg langszij komen door een treffer van Xavier Akinrinbola. Naast VC Vlissingen kwamen er vandaag meer Zeeuwse amateurclubs in actie. Lees hier alle uitslagen op een rij.

Uitslagen amateurvoetbal (foto: Omroep Zeeland)

1e klasse B

VC Vlissingen kwam nog op voorsprong tegen Spartaan'20 maar speelt uiteindelijk voor de vierde keer gelijk. De Walchenaren kruipen daardoor iets dichter naar de koploper DHC.

Lees ook:

3e klasse A

Zonder de opgestapte trainer Daan Eikenhout slaagt VV Terneuzen erin om de koppositie voorlopig vast te houden. Philippine wint ook en wipt daardoor op de ranglijst over VVR heen.

4e klasse A

De top drie van de 4e klasse A maken geen fouten waardoor de verhoudingen op de ranglijst bijna niet veranderen. Een opvallende uitslag is de monsterzege van Oostburg op Hulsterloo. Arjen Versluijs, Ruben van de Meulen, Jochem van de Meulen en Melvin Fenijn scoorden allen twee keer voor de Zeeuws-Vlamingen.

5e klasse A

Aardenburg heeft na zeven wedstrijden spelen de eerste overwinning van het seizoen te pakken. Vogelwaarde ziet de concurrentie gelijkspelen maar profiteert daar niet van.

Meer over dit onderwerp:
voetbal uitslagen amateurvoetbal
Deel dit artikel:

Reageren