Opnieuw arrestaties voor Hrieps-overval

De politie heeft opnieuw twee mannen aangehouden voor de woningoverval in Grijpskerke. Het gaat om twee 32-jarige mannen uit Goes. In totaal heeft de politie nu tien verdachten in beeld. Bij de overval gingen de overvallers er met de dagopbrengst van festival Hrieps vandoor.

De tenten van Hrieps. (foto: Anne-Marie van Iersel)

De mannen werden vanochtend uit hun woningen gehaald en overgebracht naar een politiecel. Daar worden zij verder verhoord. Wat de precieze rol van deze mannen is, is nog niet bekend.

In totaal heeft de politie nu acht mensen aangehouden voor de woningoverval. Zaterdag werden twee mannen uit 's-Heer Arendskerke aangewezen als verdachten. Zij zitten niet vast en worden later verhoord. Vier mannen die eerder werden aangehouden zitten nog in de cel voor hun betrokkenheid. Twee vrouwen die eerder werden opgepakt, mogen hun proces in vrijheid afwachten.

Identiteit verdachte

Van de zesde verdachte die woensdag aangehouden werd, is nu bekend gemaakt dat het gaat om een 22-jarige man uit Domburg. Hij is een van de vier mannen die nog in de cel zit. Vanwege het onderzoek wilde de politie de identiteit van deze verdachte eerder niet vrijgeven.

Morgen vindt de eerste zitting van de rechtbank in deze zaak plaats.

Lees ook:

Meer over dit onderwerp:
politie 112 woningoverval Grijpskerke Hrieps
Deel dit artikel:

Reageren