Hoek gaat hard onderuit tegen Harkemase Boys

Hoek is kansloos onderuit gegaan bij Harkemase Boys en verloor met maar liefst 6-0. In de eerste helft had Hoek genoeg kansen op een aansluitingstreffer, maar kon de kansen niet verzilveren. Hoek ziet met deze nederlaag koploper Sparta Nijkerk verder uitlopen en staat nu zes punten achter.

Hoek begon slecht aan de wedstrijd. Na tien minuten keek het al tegen een achterstand aan door een goal van Jesse Renken. In de daarop volgende aanval stuitte Jonathan Constancia op doelman Jaensma. De 2-0 viel snel daarna. Doelman Jordi de Jonghe werkte de bal niet goed weg en Curty Gonzalez kon binnen schieten. Ook bij de 3-0 van Stelpstra zag De Jonghe er niet goed uit. Impens had twee keer de aansluitingstreffer op de slof maar hij schoot voorlangs en trof de paal. Vlak voor rust schoot Henny Bouius van afstand Harkemase Boys op 4-0.

Tweede helft

Na rust had Hoek weinig meer in te brengen. Verder dan een paar halve kansen kwamen de Zeeuws-Vlamingen niet en in de 63ste minuut maakte Stelpstra er nog 5-0 van voor Harkemase Boys. Voor Hoek was het de wedstrijd uitzitten, maar zag vlak voor het eind nog een zesde keer de bal in het eigen net vallen. Berwout Beimers zorgde voor 6-0-eindstand.

Scoreverloop

1-0 Jesse Renken (10)
2-0 Curty Gonzales (13)
3-0 Robert Stelpstra (23)
4-0 Henny Bouius (44)
5-0 Robert Stelpstra (65)
6-0 Berwout Beimers (84)

Opstelling Hoek

Jordi De Jonghe, Fabian Wilson, Alexander Embrechts, Roycel James, Karim Bannani, Reguillo Vandepitte, Steven Smulder (Robin Nelis/58), Rik Impens (Seppe Vereecke/58), Abdoe Abdenbi (Francis Kabwe Manengela/46), Ruben de Jager, Jonathan Constansia

Meer over dit onderwerp:
voetbal Hoek Derde Divisie Harkemase Boys
Deel dit artikel:

Reageren