Hoek gaat hard onderuit tegen Harkemase Boys

Hoek gaat hard onderuit tegen Harkemase Boys © Omroep Zeeland
De doelpunten bij Harkemase Boys-Hoek
Hoek begon slecht aan de wedstrijd. Na tien minuten keek het al tegen een achterstand aan door een goal van Jesse Renken. In de daarop volgende aanval stuitte Jonathan Constancia op doelman Jaensma. De 2-0 viel snel daarna. Doelman Jordi de Jonghe werkte de bal niet goed weg en Curty Gonzalez kon binnen schieten. Ook bij de 3-0 van Stelpstra zag De Jonghe er niet goed uit. Impens had twee keer de aansluitingstreffer op de slof maar hij schoot voorlangs en trof de paal. Vlak voor rust schoot Henny Bouius van afstand Harkemase Boys op 4-0.

Tweede helft

Na rust had Hoek weinig meer in te brengen. Verder dan een paar halve kansen kwamen de Zeeuws-Vlamingen niet en in de 63ste minuut maakte Stelpstra er nog 5-0 van voor Harkemase Boys. Voor Hoek was het de wedstrijd uitzitten, maar zag vlak voor het eind nog een zesde keer de bal in het eigen net vallen. Berwout Beimers zorgde voor 6-0-eindstand.
Rik Impens: 'Het wordt een hele lange en deprimerende terugreis'

1-0 Jesse Renken (10)
2-0 Curty Gonzales (13)
3-0 Robert Stelpstra (23)
4-0 Henny Bouius (44)
5-0 Robert Stelpstra (65)
6-0 Berwout Beimers (84)