Nipte nederlaag Terneuzense Boys

Terneuzense Boys heeft in Giessen met 2-1 verloren van GRC'14. Het enige doelpunt van de Zeeuws-Vlamingen kwam op naam van Miroslav Peric uit een penalty.

Terneuzense Boys gaat met 2-1 onderuit tegen GRC'14 (foto: Harry Brouns)

In de eerste helft gebeurde er weinig en leek het lang op 0-0 af te stevenen bij rust, maar Ricky Vroon zorgde ervoor dat de ploeg van trainer Hubert van den Hemel toch met een 1-0 achterstand de kleedkamer inging. Na een kwartier spelen werd de stand verdubbeld door Michael van den Oever. Het was voor Van den Hemel aanleiding om zijn drie wissels te gaan gebruiken. Het lukte om de aansluitingstreffer te scoren na een handsbal van GRC'14 ging de bal op de stip en zette Miroslav Peric de 2-1 op het bord.

Onderste regionen

GRC'14 was een directe concurrent voor de plaatsen onderin en door de nederlaag moeten de oranje-zwarten naar onderen blijven kijken.

Scoreverloop

1-0 Ricky Vroon (43)
2-0 Michael van den Oever (58)
2-1 Miroslav Peric (74/pen)

Opstelling Terneuzense Boys

Antonie Notte, Justin van Rossem (Wouter Faasse/67), Sander Overbeeke, Thiemo Moes, Dangelo Martien, Bart Gort, Ewoud van Troost (Niek Hamelink/70), Jesper Cornelissen (Bart van Fraeijenhove/60), Wouter Duvekot, Douwe Zeegers, Miroslav Peric

Meer over dit onderwerp:
voetbal zeeuws-vlaanderen terneuzense boys
Deel dit artikel:

Reageren