Hier zijn het niet de Lama's, maar de Emoes die je laten improviseren

Improvisatietheater in Middelburg
Improvisatietheater in Middelburg © Omroep Zeeland
Improvisatie is het sleutelwoord tijdens deze avonden. Vaak zijn het kleine opdrachten die ze meekrijgen voor een scene en dan is het improviseren geblazen.
Hans Puik begon een jaar geleden met een paar mensen aan improvisatietoneel in Middelburg. "Het startte met een paar mensen maar intussen zijn er al zo'n honderd mensen die meedoen." In het begin was het één avond, maar nu zijn er al meerdere.
Een avondje improvisatietheater is vooral heel veel lachen
De twintig deelnemers die vanavond meedoen, vormen een gevarieerde groep. Sommige deelnemers spelen voor het eerst, anderen hebben wel al veel theaterervaring.

Briefjesronde

Herkenbare opgaven zoals bij De Lama's komen ook voorbij. Zoals de briefjesronde, waarbij teksten op papier staan die direct in de scene gebruikt moeten worden.
Voor deelnemers is de avond vooral even een heerlijk avondje er tussenuit. "Even uit je comfortzone stappen en improviseren."
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>