TOP Arnemuiden begint zaalseizoen met overwinning

TOP Arnemuiden begint zaalseizoen met overwinning © Omroep Zeeland
Na tien minuten spelen leidde TOP met 2-4. Beide ploegen waren in de afronding nog zoekende en daardoor ging er veel fout. Nieuwerkerk kon daarna langszij komen doordat TOP een aantal strafworpen weggaf. Met nog negen minuten te gaan in de eerste helft stond het 6-6. TOP had moeite om door de goede verdediging van de thuisploeg heen te komen. Toch kon Nieuwerkerk een kleine voorsprong nemen bij rust. 10-8 was de ruststand.

Overwinning

In de tweede helft bleef het redelijk gelijk opgaan. TOP wist snel terug te komen tot 11-11, maar kon niet doordrukken. Een kwartier voor tijd sloeg de ploeg uit Arnemuiden een klein gaatje door twee treffers van Anita de Ridder. Het stond toen 15-17. Het bleef daarna op en neer gaan, want Nieuwerkerk kwam daarna weer op voorsprong 18-17. Met nog vier minuten te gaan leek TOP definitief een gaatje te hebben geslagen toen Invaller Sander Kloet TOP op een 18-21 voorsprong schoot. Nieuwerkerk scoorde nog wel, maar kon het gaatje niet meer dichten waardoor TOP met de overwinning teruggaat naar Arnemuiden.