Uitslagen amateurvoetbal 17 november

In het kader van de districtsbeker heeft derdeklasser STEEN niet voor een stunt kunnen zorgen. De ploeg verloor in eigen huis met 0-4 van hoofdklasser Halsteren. In de vierde klasse boekte Breskens een zege in de derby tegen Oostburg. De ploeg van Soufian Dooms werkte een 3-1 achterstand weg en won uiteindelijk met 3-4. Door deze zege is Breskens nog altijd foutloos.

Uitslagen amateurvoetbal (foto: Omroep Zeeland)

1e klasse B

VC Vlissingen komt dinsdag in actie in het kader van het bekertoernooi. Boshuizen is op eigen veld met 3-0 te sterk voor TOGB.

3e klasse A

De Zeeuwse ploegen komen dit weekend niet in actie in de competitie. Zundert komt op eigen veld niet verder dan 0-0 tegen Hoeven en moet de periodetitel aan RBC afstaan.

4e klasse A

In de derby tussen Oostburg en Breskens trekken de bezoekers na een 3-1 achterstand aan het langste eind. Hekkensluiter Koewacht pakt de eerste punten van het seizoen en wint met 1-0 van IJzendijke.

5e klasse A

Vogelwaarde verslaat HSC'28 en blijft bovenin meedoen.

1e klasse D vrouwen

De dames van Hontenisse verliezen op bezoek bij OVV'67 en moeten naar onderen blijven kijken.

Districtsbeker

Derdeklasser STEEN kan niet stunten tegen hoofdklasser Halsteren en verliest met 0-4. Dinsdag volgen er nog meer wedstrijden. Donderdag staat de loting voor de volgende ronde ingepland.

Meer over dit onderwerp:
Zeeland algemeen Uitslagenbericht
Deel dit artikel:

Reageren