Uitslagen amateurvoetbal zaterdag 23 november

Uitslagen amateurvoetbal
Uitslagen amateurvoetbal © Omroep Zeeland

Derde Divisie A

Wat een stunt van GOES in Friesland. Een 2-3 zege bij Harkemase Boys door goals van Schalkwijk, De Vlieger en Wissel.

Lees ook:

1e klasse C

Kloetinge blijft koploper dankzij een ruime zege op Almkerk. Daan Esser scoort tweemaal voor de thuisploeg. Terneuzense Boys heeft niets in te brengen tegen Nieuw-Lekkerland, dat de koppositie deelt. Volgende week treffen de Zeeuwse teams elkaar in Terneuzen.

Lees ook:

2e klasse E

Pepijn Struyck maakt een hattrick bij Oostkapelle/Domburg, dat mee blijft doen in de titelstrijd. SSV'65 lijkt lang op een gelijkspel af te stevenen tegen Yerseke, maar twee late treffers zorgen voor een Goese zege. Axel en Walcheren blijven verwikkeld in een degradatiestrijd na nederlagen tegen respectievelijk Arendskerke en Nieuwenhoorn.

3e klasse A

Nieuwdorp wint met grote cijfers van De Noormannen. Zes verschillende doelpuntenmakers waren daarvoor verantwoordelijk. Kevin van Iersel en Kevin Joose scoren allebei twee keer. Nino de Jonge, Janick van As, Ruud la Grand en Rodriek Gakeer scoren allen één keer. Opvallend dat de onderste vier plaatsen worden ingenomen door vier Walcherse clubs.

3e klasse B

NOAD'67 doet goede zaken vanmiddag door de degradatiekraker tegen Jonge Spartaan te winnen. WHS verliest van koploper Halsteren

4e klasse A

Zeelandia Middelburg heeft de koppositie verstevigd door een 3-0 overwinning op VC Vlissingen in de Walcherse derby. De Middelburgers staan daardoor vier punten los op de Vlissingse rivaal. De doelpunten van Zeelandia komen op naam van Ruben van Winkelhof (2x) en Jorn Soethout.

4e klasse B

SPS behoudt de leiding na een overwinning op Wolfaartsdijk. Kruiningen heeft het lang lastig met Waarde, maar wint toch en houdt aansluiting met de koploper.