Duidelijke nederlaag voor korfballers TOP tegen KCC

Duidelijke nederlaag voor korfballers TOP tegen KCC © Rien Paardekooper
Samenvatting TOP Arnemuiden - KCC
TOP begon sterk aan de wedstrijd tegen de ploeg uit Capelle aan den IJssel, maar kon het goede spel niet lang vasthouden. Bij een 5-4 voorsprong keerde de wedstrijd om en namen de bezoekers uit Capelle aan den IJssel het initiatief over.
Na achttien minuten spelen stond het 7-10 in het voordeel voor KCC. Reden te meer voor trainer Edwin Coppoolse om een time-out aan te vragen. Dat resulteerde niet in een ommekeer want even later had KCC de score naar 9-13 gebracht en was het verschil nog steeds vier punten.
In de slotfase van de eerste helft probeerde TOP aan te klampen. Zo benutte invaller Sander Kloet nog een strafworp, maar dichterbij kwam de ploeg uit Arnemuiden niet meer. Integendeel, want de bezoekers liepen nog uit naar 11-17.
Na rust lukte het TOP niet om het verschil kleiner te maken. TOP heeft geen geluk in de afwerking en ziet KCC uitlopen naar 15-23.
De eindstand werd 20-28 voor KCC.