Uitslagen amateurvoetbal zondag 24 november

Uitslagen amateurvoetbal
Uitslagen amateurvoetbal © Omroep Zeeland

1e klasse B

Door twee doelpunten van Gino Zuppelli en een van Thomas de Rijke wint VC Vlissingen van Olympia. De bezoekers hebben lange tijd zicht op een gelijkspel, maar in de 92e minuut slaat Vlissingen alsnog toe.

Lees ook:

3e klasse A

Philippine verliest op bezoek bij MOC'17 met 3-2. Joey Walhout en Niels van Holst scoren voor de Zeeuws-Vlamingen, maar de thuisploeg gaat er met de zege vandoor. Daardoor gaat MOC'17 voorbij aan Philippine op de ranglijst.

4e klasse A

Sluis zorgt voor een grote verrassing en is Breskens in eigen huis de baas. Lucas Willems (2x) en Lodewijk van Keeken verzorgen de treffers voor Sluis. Een eigen doelpunt van Veron Schram levert Breskens nog wat op, maar verder dan dat kwam de nummer twee van de competitie niet meer. Het verschil tussen Clinge en Breskens blijft vier punten. Breskens heeft echter nog een wedstrijd tegoed.

5e klasse A

Vogelwaarde laat dure punten liggen tegen Welberg. Door het 2-2 gelijkspel blijft de ploeg vierde en heeft de concurrentie kans om verder uit te lopen. Graauw verslaat hekkensluiter Hoofdplaat en stijgt een aantal plaatsen in de rangschikking.

VROUWEN - 1e klasse D

Hontenisse zakt naar de degradatiezone door een zware nederlaag tegen VDZ. Die ploeg stijgt ten koste van Hontenisse. Ook SSS'18 gaat door een zege voorbij aan de Zeeuws-Vlaamse ploeg.