GOES krijgt groen licht voor Nazario de Fretes

Voetballer Nazario de Fretes uit Middelburg is speelgerechtigd voor derdedivisionist GOES. De middenvelder traint al lange tijd mee bij de Bevelandse club, maar was nog niet inzetbaar omdat zijn overschrijving van zijn laatste club in Bulgarije nog niet rond was.

Nazario de Fretes in actie voor Oranje als jeugdinternational in 2014 (foto: Orange Pictures)

Voormalig jeugdinternational De Fretes (20) stond korte tijd onder contract bij Spartak Varna in Bulgarije. Omdat De Fretes niet in de plannen voorkwam van de nieuwe trainer, keerde hij terug naar Nederland.

Sinds oktober traint hij mee bij GOES. "Het duurde allemaal wat langer dan we gehoopt hadden", vertelt Hugo Baarends van de technische commissie van GOES. "Het ging om een internationale overschrijving die telkens vertraging opliep. Maar nu hebben we bericht gekregen dat Nazario per direct inzetbaar is."

GOES speelt zaterdag in de Derde Divisie A de belangrijke thuiswedstrijd tegen VVOG, dat net als GOES in de onderste regionen bivakkeert. Het is nog niet duidelijk of De Fretes opgenomen wordt in de wedstrijdselectie van interim-trainer Daan Eikenhout.

Meer over dit onderwerp:
voetbal vv GOES Nazario de Fretes
Deel dit artikel:

Reageren