Vlissingen pakt een punt op bezoek bij koploper TOGB

Zondag eersteklasser VC Vlissingen heeft aan het uitduel met TOGB één punt overgehouden. De ploeg van Kevin Hollander speelde in Berkel en Rodenrijs met 2-2 gelijk. Door dit resultaat blijft de Walcherse formatie in de top van de eerste klasse staan.

Spectaculaire wedstrijd

Vlissingen begon goed aan de wedstrijd en kwam al snel op voorsprong. Thomas de Rijke passeerde zijn directe tegenstander op fraaie wijze en bediende Etienne Mallie op maat. Mallie knikte de voorzet beheerst binnen; 0-1. In een aantrekkelijk duel waren beide teams aan elkaar gewaagd. Vlissingen kreeg een goede kans om de voorsprong te vergroten, maar deze niet aan Joran Maliepaard besteed. De thuisploeg werd steeds sterker en kreeg loon naar werken. Via een afstandsschot van Jay Zandbergen werd het 1-1 en niet veel later keken de bezoekers zelfs tegen een achterstand aan na een treffer van Rob Gerritsma; 2-1.

De tweede helft begon net als de eerste helft. Vlissingen opende sterk en kwam via Gino Zuppelli op gelijke hoogte; 2-2. Opnieuw was Thomas de Rijke de aangever. Beide ploegen bleven aanvallend spelen en kregen genoeg kansen. Zo was TOGB dichtbij de winnende treffer, maar redde Mourad Azzanagui op de doellijn. Aan de andere kant had Thomas de Rijke de 2-3 op zijn schoen.

Ranglijst

Door het gelijkspel blijft Vlissingen meedoen om de bovenste plaatsen. De achterstand op TOGB blijft vier punten.

Scoreverloop

0-1 Etiënne Mallie (15)
1-1 Jay Zandbergen (36)
2-1 Rob Gerritsma (37)
2-2 Gino Zuppelli (47)

Opstelling VC Vlissingen

Karim Ben Sellam, Mourad Azzanagui, Josimar Pattinama, Milton Roemeratoe, Renzo Roemeratoe, Nicky van Merriënboer, Quincy Gooding, Etiënne Mallie, Gino Zuppelli (Menancio Weeda/84), Joran Maliepaard (Geraldi Geerman/70), Thomas de Rijke

Meer over dit onderwerp:
voetbal VC Vlissingen Kevin Hollander TOGB
Deel dit artikel:

Reageren