Pakketbezorger in elkaar geslagen, getuigen gezocht

"Ze hebben hem klemgereden in de Jacobastraat in Kamperland en met twee man in elkaar geslagen." Joost van de Corput is boos en verbijsterd over wat een 36-jarige collega van hem vrijdagochtend overkwam in Kamperland. Op Facebook vraagt hij om hulp van getuigen. Bij de politie is het incident gemeld.

De 36-jarige collega van Joost van de Corput werd klemgereden in de Jacobastraat in Kamperland, nadat hij even daarvoor op de Veerweg een armbeweging maakte naar een andere automobilist. Van de Corput: "Die dacht dat hij zijn middelvinger opstak, maar mijn collega maakte een armbeweging in de trant van 'Wat doe jij nou?!', nadat de automobilist asociaal rijgedrag vertoonde."

Toen de auto's stilstonden, werd de pakketbezorger door twee mannen in elkaar geslagen. Van de Corput: "Ze hebben hem op de grond geduwd, geschopt en geslagen. Ik heb naderhand foto's gemaakt van zijn gezicht, zijn oog zat helemaal dicht."

De daders gingen ervandoor. Van de Corput doet daarom nu een oproep aan getuigen om zich te melden. "Mijn collega denkt dat het misschien om een vader en zoon ging, aangezien er een man van middelbare leeftijd bij was en eentje van ergens in de twintig."

Weer op pad

Zijn collega is vandaag weer op pad gegaan als pakketbezorger, samen met een collega.

De man hield blauwe plekken over aan de mishandeling. (foto: Joost van de Corput)

Meer over dit onderwerp:
mishandeling Kamperland pakketbezorger
Deel dit artikel:

Reageren