Kroatische zevenklapper tegen Zeeuws elftal

Het Zeeuws elftal heeft woensdagavond in Kapelle met 1-7 verloren van Lokomotiva Zagreb. De Kroatische ploeg scoorde vijf keer in de tweede helft.
De doelpunten van Zeeuws Elftal-Lokomotiva Zagreb
Lokomotiva Zagreb scoorde al na 24 seconden. Marko Tolic maakte de 0-1. Na een half uur kregen de gasten een strafschop die werd benut door de 22-jarige Tolic. Vlak voor rust scoorde het Zeeuws elftal de aansluitingstreffer via een penalty. Abdoe Abdenbi werd neergelegd en Steve Schalkwijk benutte het buitenkansje.

Compleet nieuw elftal

In de rust wisselde trainer Dolf Roks het volledige Zeeuws elftal. In de tweede helft begon het Zeeuws Elftal goed, maar weer scoorde Lokomotiva Zagreb als eerste. Lirim Kastrati scoorde na een mooie aanval de 1-3. Het verschil tussen de profs en de amateurs werd in de tweede helft groter. Na een uur spelen maakte Myrto Uzini er 1-4 van. Vijf minuten later wist Domagoj Drozdek de 1-5 te scoren. Olivier Petra maakte in de 78e minuut nog 1-6. Met zijn tweede van de avond scoorde Drozdek de 1-7.
"De tweede helft was Zeeuws Elftal onwaardig"

Opstelling

Zeeuws Elftal, eerste helft: Brian Meulmeester, Renzo Roemeratoe, Lionel Fitsch, Johan Vroegindeweij, Klaas van Hecke, Khalid El Hattach, Roy Mulder, Hiep Nguyen, Thomas de Rijke, Steve Schalkwijk, Abdoe Abdenbi

Zeeuws Elftal, tweede helft: Mitchell Braafhart, Quincy Gooding, Gert-Jan van Leiden, Jelle Klap, Ruben Hollemans (Khalid El Hattach/63), Ronaldo Meijer, Tim de Winter, Jonathan Constansia, Kyle Doesburg, Francis Kabwe Manengela (Steve Schalkwijk/73)
Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.