Terneuzense Boys dieper in problemen na grote nederlaag

Terneuzense Boys dieper in problemen na grote nederlaag © Harry Brouns
Samenvatting Terneuzense Boys - Nivo Sparta
Terneuzense Boys kwam goed uit de startblokken. In de vierde minuut knalde Bart Gort een bal in de kruising na een goede assist van Douwe Zeegers.
Christiaan Perrier zette de ploeg uit Zaltbommel op gelijke hoogte. Aanvoerder Sander Overbeeke, die na een voetblessure terugkeerde in de basis, ging bij het doelpunt van Perrier in de fout. Verder vielen er weinig grote kansen te noteren in de eerste helft.
Na rust ging het opnieuw mis in defensief opzicht voor Terneuzense Boys. Een misverstand tussen Wouter Faasse en doelman Antonie Notte werd hard afgestraft door Mohammed Nikbakht, die de bal in het lege doel liep. Kort daarna volgde de 1-3 door Bart Goesten, die eerder al op de paal had geschoten.
Daarmee was de wedstrijd wel beslist. Douwe Zeegers kreeg in de slotfase nog een kans na een actie van Miroslav Peric. Invaller Daan Schreuders maakte vlak voor tijd nog de 1-4 voor Nivo Sparta.
De uitslag is een enorme domper voor de promovendus uit Zeeuws-Vlaanderen. Trainer Van den Hemel gaf vorige week na de nederlaag tegen Kloetinge aan dat zijn ploeg zes punten uit twee duels wilde halen. "Anders is de competitie al voor de winterstop gelopen."
Na afloop van het duel tegen Nivo Sparta bevestigde Van den Hemel én aanvoerder Sander Overbeeke die conclusie. "We komen kwaliteit tekort", zei Van den Hemel.