Kerstbomen gestolen in Sint-Annaland

In de Voorstraat in Sint-Annaland zijn dit weekend drie kerstbomen gestolen. Dat meldt de wijkagent. De bomen zijn tussen 22:30 uur en 23:00 uur weggehaald.

wijkagenten_tholen_steenbergen

Gisteravond, tussen 22:30u en 23:00u, zijn er in de Voorstraat in #sintannaland 3 kerstbomen 🎄 (inclusief verlichting) weggenomen!!
Door de ondernemersvereniging is er ook dit jaar weer hard gewerkt om de straat in kerstsferen te brengen en hoe triest is het dan dat men daar niet vanaf kan blijven....
Daarnaast is het ook strafbaar!!

Als u iets heeft gezien, dan horen wij het graag!! En een oproep aan de dader(s): Meldt jezelf bij de ondernemers en zorg dat dit netjes wordt opgelost!!

#wijkagentJordy #wijkagent #wijkagenten #wijkagententholen #gemeentetholen #eilandtholen #sintannaland #polboz #politiebergenopzoom #ondernemersverenigingactiva #kerst #kerstboom

Niet alleen de bomen werden weggenomen, ook de verlichting is gestolen. "Door de ondernemersvereniging is er ook dit jaar weer hard gewerkt om de straat in kerstsferen te brengen en hoe triest is het dan dat men daar niet vanaf kan blijven", aldus de wijkagent op Instagram.

Op woensdag meldde de wijkagent op Instagram dat er één boom is teruggebracht. De wijkagent doet een oproep aan de dader of daders om zich te melden.

In Sint Annaland zijn drie kerstbomen gestolen (foto: Omroep Zeeland)

Meer over dit onderwerp:
Sint-Annaland kerst kerstbomen
Deel dit artikel:

Reageren