Vlissingen komt in eigen huis niet langs DOSKO

Zondag eersteklasser VC Vlissingen heeft aan het thuisduel met DOSKO slechts één punt overgehouden. De ploeg van Kevin Hollander speelde op het eigen sportpark Irislaan teleurstellend met 1-1 gelijk. Het enige Vlissingse doelpunt kwam op naam van Renzo Roemeratoe.

Trainer Kevin Hollander van VC Vlissingen baalt (foto: Paul ten Hacken)

Slordig Vlissingen

Ondanks een veldoverwicht moest de Walcherse formatie na een kwartier spelen een domper verwerken. Marvin Bedaf zette de bezoekers uit Bergen op Zoom op voorsprong. Na deze tegentreffer kwam Vlissingen beter in de wedstrijd. Op aangeven van Gino Zuppelli zorgde Renzo Roemeratoe voor de verdiende gelijkmaker. In het tweede bedrijf ging de thuisploeg op jacht naar de zege. DOSKO werd teruggedrongen, maar tot echt grote kansen leidde het offensief niet.

Ranglijst

Vlissingen is al acht duels op rij ongeslagen, maar speelde in die acht duels ook vijf keer gelijk. Vlissingen heeft na elf duels achttien punten verzameld en bivakkeert in de subtop.

Scoreverloop

0-1 Marvin Bedaf (15)
1-1 Renzo Roemeratoe (30)

Opstelling Vlissingen

Karim Ben Sellam, Milton Roemeratoe, Josimar Pattinama, Shannon Braafhart,Renzo Roemeratoe, Etienne Mallie, Menancio Weeda, Nicky van Merriënboer, Mourad Azzanagui, Gino Zuppelli (Geraldi Geerman/76), Thomas de Rijke (Joran Maliepaard/83)

Meer over dit onderwerp:
Walcheren Voetbal VC Vlissingen
Deel dit artikel:

Reageren