Slachtoffer bedrijfsongeval Vlissingen-Oost overleden in ziekenhuis

Slachtoffer bedrijfsongeval Vlissingen-Oost overleden in ziekenhuis
Slachtoffer bedrijfsongeval Vlissingen-Oost overleden in ziekenhuis © HV Zeeland
Medewerker die onder container belandde in Vlissingen-Oost is overleden
De overleden medewerker is op het terrein van een op- en overslagbedrijf aan de Monacoweg onder een container terechtgekomen. Naast twee ambulances was er ook een traumahelikopter ter plaatse. Die landde in de omgeving bij het bedrijf. De hulpverleners hebben het slachtoffer ter plaatse gereanimeerd. Daarna werd hij met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waar hij uiteindelijk alsnog is overleden.

Onderzoek

Over de identiteit van het slachtoffer doet de politie nog geen verdere uitspraken. Wel meldt de politie dat meerdere getuigenverklaringen zijn opgenomen en dat de Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW, Arbeidsinspectie) een onderzoek heeft ingesteld.

Lees ook:

<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>