Uitslagen amateurvoetbal zaterdag 14 december

Het was een slechte dag voor de hoogst spelende Zeeuwse clubs. Hoek, en Terneuzense Boys verliezen, GOES en Kloetinge zagen hun wedstrijden worden afgelast. In de 3e klasse A blijft het ongekend spannend en zijn er nog twee koplopers. Alle uitslagen van het Zeeuwse amateurvoetbal van vanmiddag kun je hieronder nalezen.

Uitslagen amateurvoetbal (foto: Omroep Zeeland)

Derde Divisie

Hoek verliest in Almere met 4-1. Het enige doelpunt voor de Zeeuws-Vlamingen komt op naam van Fabian Wilson.

Stand Derde Divisie

Door de overwinning van FC Lisse zakt Hoek een plaatsje van vijf naar zes in de stand.

Lees ook:

1e klasse C

Terneuzense Boys blijft laatste na een nieuwe nederlaag. Terneuzense Boys wist na een 5-1 achterstand nog terug te komen tot 5-4, mede door een hattrick van Miroslav Peric, maar de gelijkmaker zat er niet meer in. Kloetinge hoefde niet af te reizen naar Heerjansdam wegens afgelasting.

Lees ook:

2e klasse E

MZC'11 wint de derby tegen Bruse Boys en klimt naar het linkerrijtje. Voor rust miste Johan Vroegindeweij namens Bruse Boys een strafschop. In de tweede helft trok de ploeg uit Zierikzee de wedstrijd naar zich toe. Door treffers van Rody Vermue en Kyle van Tiggelhoven werd er met 2-0 gewonnen. Oostkapelle/Domburg en Serooskerke winnen niet vandaag en lijken af te haken om het kampioenschap.

3e klasse A

Het blijft ongekend spannend bovenaan, RCS wint de topper tegen Kapelle en blijft met Luctor Heinkenszand samen koploper. De Noormannen verlaat de laatste plaats na de zege op GOES.

3e klasse B

Krabbendijke wint met ruime cijfers van ZSC'62. De wedstrijd tussen Duiveland en NOAD'67 is in de 48e minuut gestaakt omdat de scheidsrechter moest overgeven en niet meer verder kon.

4e klasse A

Zeelandia Middelburg blijft ongeslagen dit seizoen. Ook de laatste wedstrijd van 2019 wordt gewonnen door de hoofdstedelingen. Vlissingen blijft tweede.

3e klasse F Vrouwen

MZC'11 houdt aansluiting met de top door de thuiszege tegen Jonge Spartaan.

Lees ook:

Meer over dit onderwerp:
voetbal uitslagen
Deel dit artikel:

Reageren