De Zeeuwse Kust blijft meedoen in titelstrijd na zege

De Zeeuwse Kust blijft meedoen in titelstrijd na zege © Omroep Zeeland
DZK blijft meedoen in titelstrijd na zege
Het eerste kwart was het DZT die het initiatief pakte en al snel uitliep naar een 0-2 voorsprong. Maar door doelpunten onder andere Wouter Stap en Martijn Mechielsen eindigde de ploeg uit Middelburg het eerste kwart met een 4-3 voorsprong.
De tweede kwart was De Zeeuwse Kust heer en meester en liep door twee doelpunten van Bas van Houwelingen uit naar 8-4. De wedstrijd leek in de pocket, maar de derde kwart veranderde de wedstrijd totaal.
DZK leek de weg volledig kwijt, waardoor DZT terug kwam naar 8-8. Vlak voor de pauze was het Alex Breel die de Middelburgers weer een voorsprong zette. Hierdoor leek het verzet van de Brabanders gebroken en kon De Zeeuwse Kust uitlopen naar een 13-8 winst. Door de zege blijft het op de vierde plaats met een achterstand van acht punten op lijstaanvoerder De Linge/PCG, maar de Vlissingse formatie heeft twee wedstrijden minder gespeeld dan de koploper.