Hoek geeft VVOG pak slaag bij hervatting competitie

Hoek is goed aan het nieuwe kalenderjaar begonnen. In eigen huis versloeg de ploeg van trainer Lieven Gevaert laagvlieger VVOG met 6-0. Door de overwinning klimt Hoek van de zesde naar de vijfde plaats in de stand van de Derde Divisie.

Hoek hervatte het seizoen na de winterstop nog zonder de teruggekeerde Kyle Doesburg. De spits, die overkwam van SteDoCo, begon op de bank bij de Zeeuws-Vlamingen. Na een aanval vanaf rechts door Reguillo Vandepitte opende Ruben de Jager halverwege de eerste helft de score voor Hoek. Diezelfde De Jager zorgde nog geen tien minuten later ook voor de 2-0, ditmaal na een voorzet van Fabian Wilson.

Vijf minuten later kreeg Jonathan Constansia een kans na een splijtende dieptepass van Rik Impens, maar de poging van Constansia strandde op de keeper van VVOG. Het bleef bij de 2-0 tussenstand halverwege. Na ruim tien minuten in de tweede helft werd het 3-0 toen Alexander Embrechts uit een corner binnen kopte. Ook Rik Impens wist te scoren. Nadat hij eerst een kans voorlangs schoot, wist hij halverwege de tweede helft de 4-0 te maken. En nog geen twee minuten later was het opnieuw de Belg die scoorde en daarmee de marge op vijf bracht.

Ruime zege

Het was voor trainer Lieven Gevaert het teken om de teruggekeerde Kyle Doesburg in te laten vallen. Drie minuten na zijn entree kreeg Doesburg gelijk een kans, maar zijn inzet strandde op keeper Eppink. Doesburg scoorde niet, maar had wel een assist op Reguillo Vandepitte die de 6-0 aantekende en daarmee voor het slotakkoord zorgde.

Scoreverloop

1-0 Ruben de Jager (24)
2-0 Ruben de Jager (31)
3-0 Alexander Embrechts (56)
4-0 Rik Impens (64)
5-0 Rik Impens (66)
6-0 Reguillo Vandepitte (76)

Opstelling Hoek

Jordi de Jonghe, Fabian Wilson, Alexander Embrechts, Kim Van den Bergh, Roycel James, Karim Bannani, Reguillo Vandepitte, Steven Smulder, Jonathan Constansia (Francis Kabwe Manengela/77), Rik Impens (Kyle Doesburg/68), Ruben de Jager (Robin Nelis/68)

Meer over dit onderwerp:
voetbal zeeuws-vlaanderen hsv hoek
Deel dit artikel:

Reageren