Uitslagen amateurvoetbal zaterdag 11 januari

Wisselende resultaten voor de Zeeuwse teams in de Derde Divisie. Hoek is veel te sterk voor VVOG en wint met duidelijke cijfers: 6-0. Voor GOES was het een mindere middag. De Bevelanders deden niet onder voor koploper Sparta Nijkerk, maar moesten toch een nederlaag slikken. Ook waren er nog de nodige oefenduels op de Zeeuwse velden.

Uitslagen amateurvoetbal (foto: Omroep Zeeland)

Derde Divisie

Hoek is goed uit de winterstop gekomen. De ploeg van Lieven Gevaert is veel te sterk voor degradatiekandidaat VVOG. Ruben de Jager en Rik Impens scoren allebei tweemaal. Ook Alexander Embrechts en Reguillo Vandepitte zijn trefzeker vanmiddag. GOES blijft daarentegen achter met een fikse kater. De Bevelanders geven goed partij aan koploper Sparta Nijkerk, maar bleef met lege handen achter na een 0-3 nederlaag.

Stand Derde Divisie

Hoek stijgt een plek op de ranglijst ten koste van FC Lisse en staat nu op de zesde plaats. GOES blijft door de nederlaag op de dertiende plaats staan. De Bevelanders hebben nog wel een duel minder gespeeld.

Lees ook:

Oefenwedstrijden

Omdat de overige competities nog niet zijn hervat, stonden er diverse oefenduels op het programma. Yerseke wint in een doelpuntrijk duel van RCS. Nieuwdorp is een maatje te groot voor Zeelandia Middelburg en Zaamslag en Hontenisse hielden elkaar in evenwicht. De wedstrijd van Apollo'69 en Veere - Koewacht staat pas voor zaterdagavond op de planning.

Meer over dit onderwerp:
Voetbal Uitslagen
Deel dit artikel:

Reageren