Barrack bijt twee personen bij aanhouding

Een politiehond heeft afgelopen nacht in Terneuzen twee personen gebeten bij een opstootje in het uitgaansgebied. De twee bemoeiden zich met de arrestatie van een ander.

Politiehond Barrack (foto: Hondengeleiders politie Zeeland-West-Brabant)

Na sluitingstijd van cafés in de Nieuwstraat ontstond volgens de politie een grimmige sfeer. Agenten wilden rond 4.00 uur een opstootje in de kiem smoren. Daarop beledigde een 23-jarige Terneuzenaar de agenten. Ze wilden hem aanhouden, maar werden gehinderd door een 24-jarig familielid van de Terneuzenaar. De 24-jarige werd vervolgens aangehouden, maar daar was de 23-jarige het weer niet mee eens. Uiteindelijk zijn ze allebei opgepakt.

Intussen begonnen omstanders zich met het werk van de agenten te bemoeien. Eén van de terrassen werd vernield en er werd een olijfboom uit de grond getrokken en naar de agenten gegooid. Politiehond Barrack werd ingezet om de orde te herstellen. De hond heeft twee personen in hun arm gebeten.

De twee aangehouden verdachten zijn overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar hebben zij de nacht doorgebracht. Ze worden vandaag verhoord.

Meer over dit onderwerp:
112 Terneuzen politiehond Barrack
Deel dit artikel:

Reageren