Uitslagen amateurvoetbal zaterdag 18 januari

In de Derde Divisie wint GOES van DOVO en Hoek speelt gelijk in en tegen Lisse. Kloetinge ging onderuit tegen een andere groen-witte formatie. ZSC'62 redde het niet in de beker en er waren enkele inhaalwedstrijden die FC Axel, Tholense Boys en SKNWK allen drie punten opleverden. Alle uitslagen van vanmiddag kun je hieronder nalezen.

Uitslagen amateurvoetbal (foto: Omroep Zeeland)

Derde Divisie A

GOES boekt de zesde zege van het seizoen. Opnieuw is topscorer Steve Schalkwijk de matchwinner. Hoek deelt de punten in Lisse.

Lees ook:

1e klasse C

Kloetinge doet geen goede zaken in de titelrace. Het verliest op bezoek bij Heerjansdam en verzuimt het gat met nummer twee Sliedrecht te vergroten naar zeven punten. Xander van der Poel scoort de enige Zeeuwse treffer.

Lees ook:

2e klasse E

Axel wint voor het eerst dit seizoen een competitiewedstrijd en doet goede zaken onderin de stand door de overwinning op De Meeuwen.

3e klasse B

De supporters van Tholense Boys kunnen de komende weken weer opscheppen tegen de buren; de derby met WHS is met 2-0 gewonnen, waardoor Tholense Boys blijft meedoen in de titelstrijd.

Duiveland had al een reis naar Spanje geboekt toen duidelijk werd dat de wedstrijd met NOAD'67 ingehaald moest worden, waardoor de thuisploeg niet op volledige sterkte aan het inhaalduel aantreedt. Toch houdt het een punt over aan de wedstrijd.

4e klasse A

SKNWK wint met 0-4 door twee goals van Jarno van Nieuwenhuize.

1e klasse A vrouwen

De uitslag van dit inhaalduel van vandaag heeft geen gevolgen voor de posities van IJzendijke en Sparta/JVOZ in de stand.

4e ronde Districtsbeker Zuid 1

ZSC'62 heeft het niet gered in Halsteren. Door de uitschakeling van de Schouwse formatie zijn er nog twee Zeeuwse clubs over in de beker.

Oefenwedstrijden

Omdat nog niet alle competities weer zijn begonnen is er ook nog veel geoefend.

Meer over dit onderwerp:
voetbal uitslagen
Deel dit artikel:

Reageren