GOES krijgt kans op revanche tegen Jong Almere City

Eerder dit seizoen stopte GOES-keeper Brian Meulmeester een strafschop tegen Jong Almere City.
Eerder dit seizoen stopte GOES-keeper Brian Meulmeester een strafschop tegen Jong Almere City. © René van der Vliet
Zelf heeft GOES door de zege van vorige week (1-0 tegen DOVO) afstand genomen van de rechtstreekse degradatieplaatsen.
Eikenhout kan geen beroep doen op reserve-keeper Lorenzo Hoekman, die vandaag geopereerd wordt aan zijn schouder. Ook zijn Ruben Besuyen (hamstring), Miquel Crucq (hamstring) en Sjoerd Verhulst (meniscus) niet inzetbaar.
Daartegenover staat de terugkeer van de zieke verdediger Jelle Klap en Jop Dekker, die terugkeert na een schorsing van één duel.

Derde Divisie A

stand onderin 11. Excelsior'31 17-21 12. Ter Leede 16-20 13.
GOES
16-19 14. VVSB 17-19 15, DOVO 17-12 16. VVOG 17-8 17. ONS Sneek 17-6
<p>GOES speelde tot nu toe 52 wedstrijden in de Derde Divisie (inclusief nacompetitie). Daarin scoorde de Bevelandse ploeg 99 doelpunten. Steve Schalkwijk maakte de meeste goals: 31. Tegen Jong Almere City kan GOES dus een jubileumdoelpunt maken.</p>
"Ik heb van de jongens begrepen dat ze in de vorige wedstrijd van het kastje naar de muur gespeeld zijn, maar dat veel spelers uit die wedstrijd inmiddels doorgeschoven zijn naar het eerste van Almere. Op de ranglijst hebben ze maar zeven punten meer", zegt de interim-trainer.
Eikenhout kijkt niet meer terug op die wedstrijd en probeert uit te gaan van eigen kracht. "Wat dat betreft ben ik een vrij arrogante trainer. Wij spelen in een bepaalde opstelling en als de wedstrijd daar om vraagt, passen we het aan."
Eikenhout, die niet over het vereiste diploma beschikt, zit in het duel tegen Jong Almere City op de bank, hoewel de oefenmeester uit Middelburg geen dispensatie heeft gekregen van de KNVB.

Lees ook:

<p>Jong Almere City tegen GOES begint morgen om 15.00 uur. Het wedstrijdverloop is te volgen via Twitter @omroepzldsport en Omroep Zeeland Teletekst.</p>