Kaya (13) uit Zierikzee rapt mee met zijn idool Snelle tijdens Teenagers go Aemstie

Het is de hoop van alle fans in het publiek, maar voor de 13-jarige Kaya Delfgaauw uit Zierikzee werd die droom gisteravond werkelijkheid. Rapper Snelle heeft hem de avond van zijn leven bezorgd door hem mee te nemen het podium op tijdens Teenagers go Aemstie, de jongerenvariant van muziekfestival Aemstie Alive.

Vlak nadat hij van het podium af is gekomen, is Kaya er nog vol van. "Toen Snelle me het podium op vroeg was ik er niet bij met mijn hoofd. Ik werd helemaal gek. Maar ik mocht gewoon nummers mee rappen!"

Ook lokale artiesten

Naast Snelle waren er ook optredens van andere bekende artiesten, zoals Bram Krikke en Dennis Schouten. Maar ook lokale artiesten waren te zien op het podium in Burgh-Haamstede, zoals schoolband PartyPuberz en X-Fade voor Zeeuwse tieners.

Ook kon je er allerlei workshops volgen. Zo kon je je uitleven bij sportactiviteiten of je kennis bijspijkeren tijdens presentaties van de politie, brandweer, Defensie en verschillende zorginstellingen.

800 tieners

De vijftiende editie van de jongerenvariant van Aemstie Alive werd bezocht door zo'n 800 tieners. Een uitgebreide reportage zie je maandagavond in Evenement van de Week, na het nieuws.

Deel dit artikel:

Reageren