Terneuzense Boys pakt verrassend een punt tegen Sliedrecht

Terneuzense Boys heeft knap gelijk gespeeld tegen Sliedrecht
Terneuzense Boys heeft knap gelijk gespeeld tegen Sliedrecht © Harry Brouns
In de eerste helft was Sliedrecht de betere ploeg en kreeg het meerdere kansen om op voorsprong te komen. De grootste was voor Dennis Verhoef, maar zijn vizier stond gelukkig voor Terneuzense Boys niet op scherp. De thuisploeg kwam er af en toen ook gevaarlijk uit en dacht na een klein halfuur op voorsprong te komen, toen Rick Gort scoorde. Maar de aanvaller stond buitenspel.

Rode kaart

In de tweede helft was het vooral tegenhouden voor Terneuzense Boys. Sliedrecht ging op jacht naar de openingstreffer om zo te voorkomen dat het averij op liep in de titelstrijd met Kloetinge, maar tot een goal leidde dat niet. Twaalf minuten voor tijd moesten de bezoekers ook nog met tien man verder, nadat Bas van Stokkum rood kreeg voor het inkomen met gestrekt been. Tot de winnende treffer van Terneuzense Boys kwam het daarna niet meer, ondanks kansen voor Jesper Cornelissen, Sander Oonk en invaller Douwe Zegers.

Bijzonderheden

Bas van Stokkom (Sliedrecht) krijgt in de 78e minuut rood vanwege inkomen met gestrekt been.

Opstelling Terneuzense Boys

Sander Pijpelink, Wouter Faasse, Glenn Michielsen, Ewoud van Troost, Dangelo Martien, Justin van Rossem, Bart Gort, Jesper Cornelissen (Sander Overbeeke/83), Sander Oonk, Rick Gort (Douwe Zegers/61), Miroslav Peric