Serooskerke en Oostkapelle/Domburg vinden het net niet

Serooskerke en Oostkapelle/Domburg vinden het net niet © Arthur Aerssens
Samenvatting Serooskerke - Oostkapelle/Domburg
De wedstrijd tussen Serooskerke en Oostkapelle/Domburg eindigde in september in een 2-2 gelijkspel. In de beginfase van deze editie van de Walcherse derby deden beide ploegen niet voor elkaar onder. De eerste kansen waren voor Serooskerke-spits Dennis Kovacevic en Oostkapelle-aanvaller Wouter Verduijn. Maar beide schoten leverden geen doelpunt op.
Vlak voor de rust was er nog een hachelijk moment voor het doel van Serooskerke. Doelman Jordi Suurmond verkeek zich bijna op een lange bal, maar kon ternauwernood de bal nog naast tikken. Na vier minuten spelen in de tweede helft volgde de tot dan toe grootste kans van de wedstrijd. Uit een corner kreeg Tiemen Suijk de bal voor het inschieten, maar zijn poging op een meter vanaf de doellijn ging over.
Twintig minuten voor het einde was er opnieuw een grote kans voor de thuisploeg. Maar zowel Suijk als Kovacevic konden de bal niet achter Oostkapelle-doelman Dion Aerssens krijgen. Vlak voor tijd kreeg Aron Wattel nog een goede mogelijkheid op de openingstreffer, maar hij zag zijn bal via de binnenkant van de paal terug het veld in rollen. Daardoor eindigde het duel zoals het begon: 0-0.
Oostkapelle/Domburg-trainer Harro Hazelaar en Serooskerke-speler Aron Wattel over de wedstrijd