Serooskerke en Oostkapelle/Domburg vinden het net niet

De topper in de 2e klasse E tussen Serooskerke en Oostkapelle/Domburg is in 0-0 geƫindigd. Het duel tussen de twee Walcherse ploegen kwam maar niet tot ontvlammen. Serooskerke kreeg de grootste mogelijkheden op een treffer. Door het gelijke spel blijven de ploegen op de ranglijst tweede en derde.

De wedstrijd tussen Serooskerke en Oostkapelle/Domburg eindigde in september in een 2-2 gelijkspel. In de beginfase van deze editie van de Walcherse derby deden beide ploegen niet voor elkaar onder. De eerste kansen waren voor Serooskerke-spits Dennis Kovacevic en Oostkapelle-aanvaller Wouter Verduijn. Maar beide schoten leverden geen doelpunt op.

Vlak voor de rust was er nog een hachelijk moment voor het doel van Serooskerke. Doelman Jordi Suurmond verkeek zich bijna op een lange bal, maar kon ternauwernood de bal nog naast tikken. Na vier minuten spelen in de tweede helft volgde de tot dan toe grootste kans van de wedstrijd. Uit een corner kreeg Tiemen Suijk de bal voor het inschieten, maar zijn poging op een meter vanaf de doellijn ging over.

Twintig minuten voor het einde was er opnieuw een grote kans voor de thuisploeg. Maar zowel Suijk als Kovacevic konden de bal niet achter Oostkapelle-doelman Dion Aerssens krijgen. Vlak voor tijd kreeg Aron Wattel nog een goede mogelijkheid op de openingstreffer, maar hij zag zijn bal via de binnenkant van de paal terug het veld in rollen. Daardoor eindigde het duel zoals het begon: 0-0.

Opstelling Serooskerke

Jordi Suurmond, Robbie Sturm, Alex Jobse, Lennart Dekker, Jasper Wilderom, Beaudoin Haeck, Bjorn Francke, Sil Riemens, Tiemen Suijk, Dennis Kovacevic, Aron Wattel

Opstelling Oostkapelle/Domburg

Dion Aerssens, Sander Versendaal, Jochem Hazelaar, Robbie de Nooijer, Jidde Rotte (Maarten Hazelaar/46), Mark Maljaars, Sven Wisse, Remco van Welsum, Bas van der Wel, Wouter Verduijn, Sander de Kam

Meer over dit onderwerp:
voetbal vv Serooskerke vv Oostkapelle
Deel dit artikel:

Reageren