Uitslagen amateurvoetbal zaterdag 1 februari

Uitslagen amateurvoetbal
Uitslagen amateurvoetbal © Omroep Zeeland

Derde Divisie

GOES en Hoek kwamen gisteravond al in actie. Dit zijn de resultaten van de concurrenten.

Stand Derde Divisie

Hoek is een plaats gezakt op de ranglijst. De Zeeuws-Vlamingen staan nu op de zesde plaats.

1e klasse C

De Zeeuwse ploegen doen goede zaken. Kloetinge verstevigt de voorsprong aan kop dankzij een treffer van Jeremy Hubregtse. Terneuzense Boys verlaat de laatste plaats. Miroslav Peric scoort beide goals voor de Terneuzenaren.

Lees ook:

2e klasse E

Geen winnaar bij de topper tussen Serooskerke en Oostkapelle/Domburg. Walcheren lijkt lang de eerste driepunter van het seizoen te pakken, maar moet toch met een gelijkspel genoeg nemen.

Lees ook:

3e klasse A

GPC Vlissingen haalt uit tegen GOES. Mede dankzij twee goals van Robin de Pagter worden de rood-witten met 5-0 verslagen. Noormannen lijkt bij rust op weg naar een stunt tegen Luctor Heinkenszand, maar het moet genoegen nemen met een punt tegen de koploper. Bij VCK is er een mooi moment voor Robin van Eenennaam die de eerste seizoenshelft miste door een meniscusblessure maar nu de winnende treffer tegen Veere binnenschiet.

3e klasse B

Tholense Boys lijdt puntverlies tegen Krabbendijke en ziet Halsteren verder uit zicht verdwijnen. Duiveland en ZSC'62 houden elkaar in evenwicht.

4e klasse A

VC Vlissingen is de winnaar van het weekend dankzij een zege op WIK'57, het wint met 0-3. MZVC buigt een achterstand om tegen SKNWK. Cadzand verslaat hekkensluiter Schoondijke, dat nog zonder punten is.

4e klasse B

Wolfaartsdijk draait een achterstand bij rust om tot een zege op Kruiningen, DwO'15 boekt een ruime zege op Waarde.

Vrouwenvoetbal

Het was een superzaterdag in de 1e klasse A. Koploper IJzendijke nam het op tegen nummer drie Hercules en ging onderuit. Achtervolger Sparta/JVOZ won van nummer vier Sporting'70 en pakt een belangrijke driepunter.