Bezoekers sponsoren 90 nieuwe stoelen voor theater De Verwachting in Ritthem

Theater De Verwachting in Ritthem heeft samen met cabaretier Bert Visscher actie gevoerd voor nieuwe stoelen. De oude waren totaal versleten en aan vernieuwing toe. Bezoekers hebben 90 nieuwe stoelen gesponsord voor 250 euro per stuk.

Iedereen die heeft gesponsord heeft zijn naam achter op de stoel staan. Dat varieert van Lenny Kuhr, Freek de Jonge, de gemeente Vlissingen tot bedrijven uit Zeeland. Maar er staat ook een stoel met op de rug Bert Visscher geborduurd.

Tot op de draad versleten

Esther de Neef, eigenaar van het theater. "Onze oude stoelen waren tot op de draad versleten en waren echt aan vernieuwing toe. Bert Visscher kennen we goed en die draagt het theater een warm hart toe, dus die wilde als ambassadeur van De Verwachting ons helpen met de sponsoring. En dat is een enorm succes geworden!"

Op schoot

Er is een echtpaar dat bij de presentatie vanmiddag van de stoelen in het theater een foto van 'hun' stoel maakt. "Ja maar één stoel voor ons beiden, moet kunnen toch. Ik ga wel op schoot bij mijn man zitten als het niet anders kan", lacht de echtgenote van het paar.

Wie een stoel sponsort is trouwens geen eigenaar van de stoel. Bij voorstellingen kan nog steeds iedereen een kaartje kopen. En gaan zitten.

Meer over dit onderwerp:
theater ritthem de verwachting bert visscher
Deel dit artikel:

Reageren