Kloetinge blijft koploper ondanks puntenverlies

Kloetinge zit in een slechte fase van het seizoen. In eigen huis speelde de Bevelandse formatie vanmiddag met 2-2 gelijk tegen WNC.

Jeremy Hubregtse scoorde tegen WNC (foto: Joep Zoeteweij)

Koploper Kloetinge kreeg vandaag WNC uit het Gelderse Waardenburg op bezoek. Al vroeg in de wedstrijd keek de ploeg van trainer Marcel Lourens tegen een achterstand aan. René van Soelen zette de Gelderse ploeg op een 0-1 voorsprong. De gelijkmaker kwam zo'n twintig minuten later toen Marijn Wijkhuis een vrije trap mocht nemen en Jeroen de Jonge de bal achter de WNC-doelman wist te koppen. Deze 1-1 stand bleek ook de ruststand te zijn.

In de tweede helft kwam Kloetinge weer op achterstand. Net nadat trainer Marcel Lourens had gewisseld scoorde Emilio Prieto voor WNC, maar lang kon de ploeg uit Waardenburg niet genieten van de voorsprong, want vijf minuten later scoorde Jeremy Hubregtse uit een corner de gelijkmaker. De 2-2 betekende ook de eindstand op het Wesselopark.

Kloetinge blijft wel koploper, maar ziet zijn voorsprong op de nummer twee LRC met twee punten slinken. De groen-witten hebben nu vijf punten voorsprong op de nummer twee.

Scoreverloop

0-1 René van Soelen (8)

1-1 Jeroen de Jonge (27)

1-2 Emilio Prieto (72)

2-2 Jeremy Hubregtse (77)

Opstelling Kloetinge

Dylan de Kam, Klaas van Hecke, Lionel Fitsch, Jeroen de Jonge, Marijn Wijkhuijs (Huub Wolters/77), Thijs van den Dries, Roy Mulder, Valentijn van Keulen, Daan Esser (Ronaldo Meijer/71), Jeremy Hubregtse, Huib van Hecke (Xander van der Poel/54)

Meer over dit onderwerp:
voetbal zuid-beveland vv kloetinge
Deel dit artikel:

Reageren