Terneuzense Boys opnieuw hekkensluiter na nederlaag tegen LRC

Terneuzense Boys is na een week respijt weer hekkensluiter in de eerste klasse C. Op eigen veld werd met 0-3 verloren van nummer twee LRC, terwijl concurrent Oranje Wit haar wedstrijd won. Bij Terneuzense Boys moest Miroslav Peric al in de eerste helft het veld verlaten met een rode kaart na een slaande beweging.

Dangelo Martien (Terneuzense Boys) (foto: Harry Brouns)

De thuisploeg kwam slecht uit de startblokken en keek al na zes minuten tegen een achterstand aan; Bart Barendregt was als eerste bij een diep gelegde vrije bal van LRC en passeerde doelman Pijpelink. Na iets meer dan een half uur spelen breidden de bezoekers de voorsprong uit via Rogier Gerritsen. De aanvoerder van de Leerdammers werd bereikt met een goede kopbal en haalde hard uit, waarmee hij de keeper kansloos liet.

Nog voor rust moest Terneuzense Boys met tien man verder; Miroslav Peric werd uit het veld gestuurd nadat de scheidsrechter een slaande beweging constateerde. Trainer Hubert van den Hemel greep in de rust in met twee wissels; Douwe Zeegers en Sander Overbeeke vervingen Rick Gort en Jesper Cornelissen.

In de tweede helft hield de thuisploeg vooral tegen, maar het moest toch nog één treffer slikken; in de 63e minuut zette Serdar Akkanat de 0-3 eindstand op het bord.

Terneuzense Boys moet nu wederom naar boven kijken in de stand. De achterstand op Oranje Wit bedraagt twee punten en de ploeg uit Dordrecht heeft ook nog een wedstrijd minder gespeeld. WNC, de volgende ploeg in de ranglijst, staat zeven punten los van de Zeeuws-Vlamingen.

Scoreverloop

0-1 Bart Barendregt (6)
0-2 Rogier Gerritsen (31)
0-3 Serdar Akkanat (63)

Bijzonderheden

Miroslav Peric uit het veld gestuurd met een rode kaart (slaande beweging) in de 40e minuut.

Opstelling Terneuzense Boys

Sander Pijpelink, Wouter Faasse, Glenn Michielse, Ewoud van Troost (Niek Hamelink/67), Dangelo Martien, Justin van Rossem, Bart Gort, Jesper Cornelissen (Sander Overbeeke/46), Sander Oonk, Rick Gort (Douwe Zeegers/46), Miroslav Peric

Meer over dit onderwerp:
voetbal terneuzense boys 1e klasse c
Deel dit artikel:

Reageren